Paardensport

BUITENPOST - Nathasja Zuijdendorp van De Ypeyruiters uit Hurdegaryp heeft zondag 1 maart in Buitenpost twee uitstekende proeven gereden met haar paard Vroucke. Ze reed maar liefst 201 en 196 punten in de Klasse B en behaalde een eerste en een tweede prijs.

De Heideclub

NOARDBURGUM - Afgelopen weekend is het nieuwe clubshirt van FCC de Heideclub aan de leden gepresenteerd. Mede dankzij de steun van (nieuwe) sponsoren en vele vrijwilligers kan de fietscrossbaan in Noardburgum aan de hedendaagse eisen blijven voldoen. De komende drie jaar zullen de rijders van FCC de Heideclub tijdens de wedstrijden in dit tenue aan de start verschijnen.

Regenboogvlag

BUITENPOST - Discriminatie wordt niet geaccepteerd bij Voetbalvereniging Buitenpost. De vereniging zegt: voetbal is voor iedereen. Iedereen moet zich thuis voelen bij de club. Daarom hijst VV Buitenpost de regenboogvlag. Niet geaccepteerd worden betekent gekwetst worden in behoefte aan erkenning, als persoon of als groep. Daarom schaart Buitenpost zich achter dit initiatief.