Jilles Bosma van WTOC (rechts) schermt de bal af.
Jilles Bosma van WTOC (rechts) schermt de bal af. Foto: Jantsje Wiersma

Onmachtig WTOC verliest van Opende

OPEINDE - WTOC uit Oudwoude verloor zaterdag met 3-1 van voetbalvereniging Opende.

In de twintigste minuut kwam WTOC op voorsprong. Jaap de Bruin schoot de bal snoeihard binnen: 0-1. In de vijfentwintigste minuut werd het 1-1. Jarno Westerhof kon ongehinderd inschieten. Keeper Geoffrie Hoiting van WTOC redde nog een paar keer bekwaam. Hij kon niet verhinderen dat Jarno Westerhof weer volkomen vrij de 2-1 kon scoren.

De tweede helft met weer een met inzet spelend Opende bracht WTOC in de problemen. Geweldig keeperswerk van de WTOC-doelman voorkwam een grotere achterstand. Opende bleef heer en meester terwijl WTOC het over zich heen liet komen. Het tempo bij WTOC was bedroevend laag. Hierdoor gingen veel passes mis. Toen WTOC op een 3-1 achterstand werd gezet vond Opende het wel goed. WTOC had aanvallend geen resultaat.