Op en Top Vrouw in Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG - Zaterdagavond 18 januari is bij de Evangelische Gemeente in de zalencentrum Trije Doarpen om 20.00 uur Op en Top Vrouw te zien. De dames van Op en Top Vrouw (inmiddels geen onbekenden meer in christelijk Nederland) hebben een nieuwe show: Contrast.

De show is in samenwerking met hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas en zal gaan over tegenstellingen en overeenkomsten: als vrouw in ons eigen leven, verschillen tussen vriendinnen, maar ook in vergelijking tot andere vrouwen over de hele wereld, en niet te vergeten het contrast tussen man en vrouw. De avond zal een afwisseling zijn tussen hilariteit en serieuze liedjes. Op en Top Vrouw bestaat uit Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Op piano begeleid door Bas Gankema. De band is voor deze show uitgebreid met een bassist en een drummer. Tickets te krijgen via: opentopvrouw.nl.

Late Night in kerk

KOLLUMERZWAAG - Zondag 19 januari om 19.00 uur presenteert Revival Events 'Kollumerzwaag Late Night' in de Grutte Tsjerke, PKN Kollumerzwaag. Rondom het thema 'Wij in de Maatschappij' zullen verschillende gasten aan tafel aanschuiven om mee te praten over de rol van de kerk in de maatschappij. Dit bespreken deelnemers met leden van verschillende kerken in een interactieve dienst. De muzikale omlijsting is van de Filadelfia band uit De Westereen. Vergeet niet je mobiele telefoon mee te nemen. Ook iedereen zonder mobiele telefoon is natuurlijk welkom.