Heb jij hart voor techniek en waterbehandeling? Solliciteer dan nu via: vacature@mezutec.nl.
Heb jij hart voor techniek en waterbehandeling? Solliciteer dan nu via: vacature@mezutec.nl. Foto: ingezonden

Storings-onderhoudsmonteur bij Mezutec

DRACHTEN / ZUIDWOLDE – Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. zoekt gemotiveerde storings-onderhoudsmonteurs en installateurs. Annamarie van der Bij, mede-eigenaar van Mezutec, omschrijft de in te vullen functies als “afwisselend, met veel uitdaging en klantencontact op locatie. Ook als je niet direct over de juiste papieren beschikt, raden wij aan toch te solliciteren. Als je veel affiniteit met techniek hebt en je toe bent aan een nieuwe uitdaging, ook dan komen wij graag met je in contact.”

Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. is al meer dan twintig jaar specialist op het gebied van waterzuivering. Het bedrijf legt installaties aan en plaatst waterontharders bij een brede klantenkring. “Voor onze monteurs is geen dag hetzelfde; je komt bij veel verschillende bedrijven en mensen over de vloer", vervolgt ze. "Je voert onderhoud en reparaties uit en lost storingen op. Daarnaast plaats je bronwatersystemen en waterontharders. Omdat iedere situatie anders is, moet je vaak creatief zijn. Voor deze functies heb je kennis nodig van meerdere vakgebieden. Je volgt daarom een interne opleiding binnen ons bedrijf."

Bij Mezutec werk je samen binnen een positief en gemotiveerd team. "Wij houden van korte lijntjes en staan altijd open voor jouw input”, aldus Annamarie van der Bij. Gaat jouw bloed sneller stromen van techniek en wil jij zorgen dat klanten in Nederland en daarbuiten toegang hebben tot schoon en zacht water? Bekijk dan de vacature op pagina 14 in deze krant of op
www.mezutec.nl/vacatures en solliciteer.