Het #winterteam staat klaar voor jongeren in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel.
Het #winterteam staat klaar voor jongeren in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Foto: Picasa

Ook nu is #winterteam er voor jeugd

HURDEGARYP/BUITENPOST - Kun je wel wat afleiding gebruiken en heb je een goed idee voor een online activiteit? Of heb je behoefte aan contact? Misschien vind je het juist nu tijd om je talenten te ontwikkelen of in te zetten. Het #winterteam van ’t Stationnetje van KEaRN staat voor je klaar.

Ben je tussen de 12 en 25 jaar oud, woon je in Achtkarspelen of Tytsjerksteradiel: je kunt het #winterteam inschakelen tot de tweede week van februari, gratis. De medewerkers van KEARN zorgen voor wat er nodig is.

De locaties van 't Stationnetje in Hurdegaryp en Buitenpost zijn op afspraak open voor activiteiten en ondersteuning, we houden daarbij natuurlijk rekening met de coronamaatregelen. Zo is 't Stationnetje tijdens de winter lockdown bereikbaar en toegankelijk voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar. Je kunt hier, zoals altijd, aan je doelen werken, elkaar ontmoeten en er voor elkaar zijn. Ben je enthousiast? Het #winterteam is te bereiken via stationnetje@kearn.nl. Ook kun je bellen of appen naar Hidde: 06 - 24934611.