Alternatieven voor de kerstvieringen

SURHUISTERVEEN - Als alternatief voor de Messychurch wordt dit keer rondom Surhuisterveen een autopuzzeltocht gehouden op zondagmiddag 27 december. Gestart kan worden van 14.00 tot 16.30 uur bij Autobedrijf Schaap, Gedempte Vaart 52-54 te Surhuisterveen. De deelnemers krijgen coronaproof materiaal mee en de eerste 50 deelnemers die finishen krijgen een goodiebag. Zie ook Messychurch op facebook.

Sera Noa bij Oase

DRACHTEN - De landelijk bekende Drachtster zangeres Sera Noa (Sera van de Vijver) zal op de laatste zondag van 2020 meewerken aan een (digitale) dienst in de Oase te Drachten. Ze zal enkele prachtige kerstliederen zingen, begeleid door pianist Rik Jan.
Je kunt deze dienst waarin ds. Peter Smilde voorgaat, beluisteren via YouTube (Protestantse Kerk te Drachten) of via www.kerkomroep.nl (zoek op Friesland, Drachten). Zondag 27 december vanaf 9.30 uur.

PKN Garyp online

GARYP - De kerstnachtdienstcommissie van de PKN Garyp heeft als alternatief de kerstnachtdienst (24 december) van tevoren opgenomen. Deze wordt vanaf 21.00 uur uitgezonden via
www.kerkdienstgemist.nl. Bij de Andreastsjerke kunnen dorpsgenoten een kerstbal ophangen met daarin een persoonlijke boodschap. Ook is daar een kerststal te bewonderen en klinkt er muziek.