Lichtjesdag in Sumar

SUMAR - Zondag 13 december 2020 is het Wereldlichtjesdag. Door corona wordt dit in verschillende plaatsen niet georganiseerd. In Sumar wordt er wel aandacht aan besteedt. Het programma is aangepast in verband met alle maatregelen.

Dit jaar wordt wel voor het eerst gewerkt met een thema, namelijk 'Schakel van verbinding'. Een ieder die zijn of haar dierbare wil gedenken, kan vanaf 17.00 uur een (eigen) kaarsje brengen en op het gedenkplateau zetten. Op die manier zal een verscheidenheid aan kaarsen branden. Als u wilt, kunt u even plaatsnemen in de kerk om even te bezinnen. Bij het verlaten van de kerk krijgt u een kaarsje mee naar huis. Deze kunt u thuis aansteken. Vanaf 19.00 uur kunt u de livestream volgen via www.kerk-sumar.nl/uitzending. Er is, als de maatregelen het toelaten, eventueel plek voor maximaal 30 personen in de kerk. U kunt tot 18.45 uur een kaarsje in de kerk aansteken.

Wilt u dat de naam van degene die gemist wordt, wordt genoemd, dan kunt u dit in een persoonlijk bericht via Facebook (lichtjesavond Sumar) laten weten. U mag de naam ook in een schrift schrijven wanneer u een kaarsje aansteekt. De namen zullen tijdens de livestream worden voorgelezen.