Het bestuur van Spijkerdorp in Drachten zoekt vrijwilligers

DRACHTEN - Spijkerdorp in Drachten zoekt enthousiaste mensen die het bestuur willen komen versterken. Daar er 2 bestuursleden wegens drukkere werkzaamheden en verhuizing het bestuur hebben moeten verlaten hopen de anderen spoedig nieuwe meedenkers te mogen verwelkomen.

"We vergaderen 1x per maand en als er geen corona-maatregelen meer zullen zijn, kunnen we weer activiteiten voor de kinderen organiseren. Iemand met veel ideeën , beetje tijd en goede wil zou heel goed passen bij onze stichting."

Help Spijkerdorp een mooi nieuw jaar tegemoet te gaan ,met een stevig bestuur en goede medewerkers. Schroom niet en kom bij ons ! Voor info over Spijkerdorp bel 06 25134912 of mail speeltuin@spijkerdorp.nl

Grote Club Actie

BUITENPOST - De Grote Club Actie is voor sportclubs een mooie bron van inkomsten. 80% van de opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de sportverenigingen. Ook de Tafeltennisvereniging Buitenpost en de Volleybalclub Buitenpost doen mee. De online verkoop loopt nog tot en met 30 november. De volleybalclub wil de opbrengst graag spenderen aan de aanschaf van nieuw materiaal. De Tafeltennisvereniging wil het geld steken in de bouw van een nieuwe locatie.