Baukje Westra-Huisma van Baggy Choice in Drogeham.
Baukje Westra-Huisma van Baggy Choice in Drogeham. Foto: Ingezonden

Bij Baggy Choice vind je de passende kerstoutfit voor iedere gelegenheid

DROGEHAM - Baggy Choice staat voor persoonlijke aandacht, eerlijk advies en kwaliteit. "Aan de buitenrand van Drogeham, tegenover het tankstation DAB, vind je onze gezellige kledingwinkel."

Van jurken tot broeken en van t-shirts tot blouses. Voor betaalbare trendy heren- en dameskleding in alle maten shop je bij Baggy Choice. Op zoek naar een leuke outfit voor de kerst? "In ons assortiment vind je de passende kerstoutfit voor iedere gelegenheid. Of je nu aan een kerstdiner zit of zin hebt in een lange wandeling, Baggy Choice heeft voor ieder wat wils. Kom langs bij ons in de winkel of neem een kijkje online op www.baggychoice.nl, en laat je inspireren door ons ruime assortiment."

Openingstijden

Baggy Choice is geopend op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag is de winkel normaal gesproken open van 10.00 tot 21.00 uur, in verband met de coronamaatregelen nu tijdelijk tot 20.00 uur. Op zaterdag is de winkel open van 10.00 tot 17.00 uur.

Volg Baggy Choice op Facebook en Instagram. "Houd onze pagina's op Facebook en Instragram goed in de gaten voor de leukste acties en de nieuwste mode. We verwelkomen u graag in de winkel of webshop."

Baggy Choice | Noarderein 3, 9289 LG Drogeham | 06-20790807 | www.baggychoice.nl | Facebook: www.facebook.com/baggychoice | Instagram: www.instagram.com/choicebaggy/