Als je doet wat je nu doet, wat verandert er dan in jouw leven, in jouw bedrijf? Wie houdt jou de spiegel voor?
Als je doet wat je nu doet, wat verandert er dan in jouw leven, in jouw bedrijf? Wie houdt jou de spiegel voor? Foto:Joyce Schotsborg

Blijf je stilstaan, of ga je ondernemen?

LEEUWARDEN - Julien Scholte is al meer dan 10 jaar succesvol internationaal ondernemer en won verschillende ondernemersprijzen. Ze wist samenwerkingen te strikken met onder andere Britt Dekker en werd zelfs uitgenodigd door Koning Willem Alexander. Haar ondernemerskennis en ervaring zet ze sinds kort in om ook andere ondernemers te helpen om een succesvolle onderneming op te zetten.

"Wanneer ik aan ondernemers vraag waarom zij zijn begonnen met ondernemen dan krijg ik regelmatig als antwoord: 'Vrijheid' of 'Ik wil meer verdienen'. Helaas is dit vaak het tegenovergestelde. Veel ondernemers werken keihard, verdienen weinig en houden nog minder tijd over.

Hoe komt dat? Dat wat succes tegenhoudt zit in jou. Jouw (onbewuste) gedachten bepalen jouw succes. Om maar een voorbeeld te noemen: 'Ik durf geen hoge prijzen te vragen want dan gaan ze naar de ander.' Of: 'Ik durf niet zichtbaar te zijn, want dan krijg ik commentaar.' Jouw gedachten en angsten kunnen je behoorlijk in de weg zitten om echt groei te realiseren. Ook gebrek aan de juiste marketing- en ondernemersskills kan er voor zorgen dat jouw bedrijf te weinig winst oplevert.

Wie houdt jou de spiegel voor? Een winstgevend bedrijf en een relaxed leven ligt voor het oprapen. Ook voor jou. Zie jij dat nog niet? Mail me dan voor een strategiegesprek en ontdek waar jouw kansen liggen:
julien@tijdvoorzaken.nl óf stuur mij een
bericht via Instagram @tijdvoorzaken.

PS: "Wil jij je ook omringen met Friese zakenvrouwen? Word dan lid van de besloten groep op Facebook: FrieseZakenvrouwen.''