Hinke toont twee van de vier thuisworkshop-pakketten.
Hinke toont twee van de vier thuisworkshop-pakketten. Foto: Ingezonden

Bloemenwinkel Moai mei Blommen bestaat dit jaar vijf jaar

OOSTERNIJKERK - Hinke Elzinga-Wiersma begon met workshops aan huis. Haar bedrijf 'Moai mei Blommen' groeide uit tot een bloemenwinkel, die dit jaar vijf jaar bestaat. "Inmiddels heb ik vijftien jaar ervaring als bloemist. Samen met mijn twee werknemers sta ik voor u klaar."

Moai mei Blommen is gespecialiseerd in bruidsbloemwerk en afscheidsbloemwerk. Sinds drie jaar is Hinke gediplomeerd interieurstylist voor kleur- en interieuradvies aan huis. "Ook verzorgen wij mini make-overs bij u thuis. Ik kom dan met de bedrijfsauto vol potterie, planten en woonaccessoires om uw woning in te richten." Omdat dit jaar de kerstworkshops in de winkel niet door kunnen gaan heeft Hinke een aantal thuisworkshops voor u bedacht. "Er zijn vier pakketten die u in de winkel kunt aanschaffen en thuis kunt maken met hulp van een instructiefilmpje."

In de winkel is er een gezellige landelijke stijl met onder andere merken als Brynxz collections, Mijn stijl en Dubbelleven krijtverf. Bloemen worden bezorgd in de omgeving en via andere bloemisten sinds kort ook in heel Nederland.

"Wij verwelkomen u graag, de winkel is open van woensdag tot en met zaterdag. Kijk voor actuele openingstijden, de thuisworkshops en meer informatie op www.moaimeiblommen.nl. Op Facebook en Instagram houden we u graag op de hoogte van de laatste trends en aanbiedingen. U vindt ons op De Buorren 3 in Oosternijkerk. Wij zijn te bereiken op 0519- 701967 of
06-20741629."