Berber Könning runt vijf EasySlim-flialen in Friesland
Berber Könning runt vijf EasySlim-flialen in Friesland Foto: Dagmar Konning

Berber Könning van EasySlim.nu: "Ik ben trots op mijn team met zoveel passie"

DRACHTEN - Even waren er dit voorjaar zorgen over de gevolgen van corona, maar inmiddels heeft Easyslim.nu de nodigde voorzorgsmaatregelen georganiseerd.

"Natuurlijk zijn er mensen die wegblijven omdat ze in de risicogroep vallen en zich zorgen maken", vertelt onderneemster Berber Könning, "maar anderzijds zijn er ook mensen die wat vaker komen, bijvoorbeeld omdat ze door corona tijdelijk minder kunnen sporten."

Easyslim.nu biedt door middel van behandelingen met een revolutionair apparaat een methode om vet te verliezen en spieren te trainen zonder zelf actief te bewegen. "Als je naast de behandelingen op je voeding let, wordt er razendsnel resultaat geboekt", zegt Berber Könning . "Als je niets aanpast duurt het iets langer, maar het resultaat is altijd afslanken, spierversterking en een steviger huid."

Berber was vijf jaar geleden de eerste franchisenemer in Nederland voor Easyslim.nu. "Ik startte met eenstudio in Lemmer. Dat liep zo goed dat Heerenveen, Sneek Leeuwarden en Drachten al snel volgden."

Ze heeft inmiddels negen medewerkers; een team vrouwen waar ze trots op is. "Allemaal heel toegewijd met passie voor dit werk, altijd bereid een stap extra te doen. Zij zijn het die onze klanten gastvrij ontvangen en er voor zorgen dat zij graag terugkomen."

Easyslim.nu | Torenstraat 2b, Drachten | Icarusweg 10, Leeuwarden | 06-83854719 | friesland@easyslim.nu | www.easyslim.nu