Anneke’s lifestyle studio gaat verhuizen

HOLWERD - Anneke Kroodsma is een begrip in Noordoost-Frielsand. Al meer dan 30 jaar staat ze iedere week als sportinstructrice voor haar groepen. Eerst bij een vereniging in Feanwâlden, daarna bij sportscholen in Stiens, Sint Annaparochie en Dokkum. Na bijna 15 jaar in Holwerd gevestigd te zijn, zet ze de volgende stap. Anneke’s lifestyle studio verhuist naar Damwâld.

Afgelopen zomer kwam er een prachtige lifestyleruimte op haar pad, in de voormalige Rabobank in Damwâld. “Dit deed mijn (sport)hart sneller kloppen. Ik zag licht en ruimte, alle potentie tot een prachtige nieuwe sportstudio." Tot eind december blijft ze in Holwerd, maar vanaf 1 januari zet ze haar lessen en cursussen voort op de nieuwe locatie.
Bij Anneke’s lifestyle studio zijn de lessen altijd van hoge kwaliteit, waarbij persoonlijk contact voor Anneke voorop staat. Anneke heeft een breed aanbod in lessen en cursussen/ workshops. Van zwoegen met gewichten tot stil worden met yoga, van pittige cardio tot op maat gemaakte lessen voor de 50-plussers. Ook de cursus ‘gezond en effectief afvallen', is een geliefd item voor Anneke.

Hoe het straks komt met eventuele open dagen, inschrijven, voorinschrijven wordt allemaal zo snel mogelijk bekend gemaakt. Een kijkje op de site levert al informatie op en bellen of mailen om informatie is mogelijk. Er wordt nu druk gewerkt aan de opzet voor Damwwâld. "Ik heb er heel veel zin in.”