Café-eigenaar Kollum vindt alternatief
en gaat in de kerstpakketten!

KOLLUM - Het zijn moeilijke tijden in de horeca, zo ook in Kollum, bij horeca-eigenaar Johnny de Vries, eigenaar van de Manolitobar, eetcafé de Koornbeurs en discotheek Paradisobar.

Tijdens de eerste lockdown zijn er naast verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden ook nog wat andere dingen gedaan. Zo toverde hij z’n bruincafé om tot succesvol eetcafé en verzorgde hij een bierproeverij voor thuis met zes biertjes en zes bijbehorende hapjes, een regelrechte hit!

Bier- en Sonnema-pakketten

Nu zijn de ondernemingen van De Vries weer de klos door de verplichte sluiting en dat valt hem zwaar. Maar waar anderen bij de pakken neer gaan zitten, beginnen de raderen bij Johnny weer te draaien. “Vrijdags, zaterdags en zondags hebben wij afhaalmenu’s. Er komt weer een nieuw bierpakket en zijn er Sonnema-pakketten gemaakt."

Kerstpakketten en eigen bier

"En voor bedrijven gaan we voor de decembermaand kerstpakketten maken. De eerste bestellingen zijn binnen en daar word je dan nog weer enthousiaster van. Ook zijn we bij een tweetal bierbrouwerijen geweest om ons eigen bier op de markt te brengen, maar dat is nog niet zo eenvoudig en ik wil wel graag dat dat een blijvertje wordt", aldus Johnny.

"Kortom we zitten niet stil en we gaan door tot we er bij neervallen. En dat laatste gaat niet gebeuren.” Voor meer info kun je bellen naar 0651960568 of mail naar
info@paradisobar.nl.