'Powerbreak' voor thuiswerkenden

DRACHTEN - Bij Sportbedrijf Drachten zitten ze niet stil. Vanwege de vele thuiswerkenden en -studerenden bedachten ze daar de 'powerbreak', zodat je de kans krijgt even de deur uit te gaan én flink te bewegen.

Op dinsdagen kun je tussen 12.00 en 12.45 uur meedoen aan 'bootcamp' in het Slingepark of aan gymfit in de gymzaal aan de Gauke Boelensstraat. Op woensdag is er badminton in diezelfde gymzaal. Op donderdag kun je buiten mountainbiken vanaf 'het Witte Huis' bij Olterterp.

"Sport en bewegen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Sportbedrijf Drachten biedt een breed scala aan sport- en beweegactiviteiten en evenementen. Van zwemsporten tot klimmen en van wandelen tot een hightech gymles; voor ieder is wat wils." Sportbedrijf Drachten biedt professionele ondersteuning aan onderwijs en verenigingen en verhuurt en beheert sportaccommodaties en de bijbehorende materialen.

"We houden rekening met het coronavirus en de geldende maatregelen. Eerst aanmelden voor een activiteit is daarom nodig. Dat kan via de website van Sportbedrijf Drachten, waar je ook meer informatie kunt vinden over sporten in Drachten."