Afbeelding
Foto:

Uitvaartverzorging Fennema: "Online herdenkingsavond"

KOLLUM - Op zaterdag 7 november organiseert Uitvaartverzorging H.S. Fennema een online herdenkingsavond in de week van 'Het Licht ter nagedachtenis…'.

Om 19.00 uur is de online herdenkingsavond te volgen via de QR-code of via de link www.streampool.nl/hetlicht en live vanuit de Maartenskerk in Kollum. De presentatie is in handen van Jessica Monsma, Geertje Postma en Henk Fennema. Er is medewerking van strijkkwartet Regina Forte, organist Sebastiaan Schippers en op cornet Janna van der Land-van der Steege.

Een ieder die zijn of haar dierbare deze avond wil gedenken, kan zaterdag 7 november van 10.00 tot 17.00 uur een kaarsje brengen en op het gedenkplateau neerzetten in de Maartenskerk, Voorstraat 39 in Kollum.

Bij het verlaten van de kerk krijgt u een kaarsje mee naar huis, om tijdens de herdenkingsavond thuis aan te steken.
In de kerk is tevens de mogelijkheid om een handafdruk te plaatsen op een groot doek en te schrijven in het Gedenkboek. De handafdrukken vormen het symbool ‘Verbondenheid’, wat het thema is voor de online herdenkingsavond. Uitvaartverzorger Henk Fennema: "We kunnen elkaar in deze tijd niet een hand geven maar wel een communicatief gebaar geven met de hand. Handen zijn het dragende symbool, zoals een overledene op handen wordt gedragen. Daarnaast mogen wij als uitvaartonderneming een dragende kracht zijn voor nabestaanden."

"Wilt u dat tijdens de online herdenkingsavond de naam van uw overleden dierbare wordt uitgesproken, mail dan voor vrijdag 6 november naar ons via info@fennema-uitvaart.nl onder vermelding van: online herdenkingsavond. De Maartenskerk is tijdens de uitzending niet toegankelijk voor publiek maar alleen online te volgen. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0511-454009."