Rabobank Drachten Noordoost Friesland maakte de clubs die veel stemmen kregen blij met een cheque.
Rabobank Drachten Noordoost Friesland maakte de clubs die veel stemmen kregen blij met een cheque. Foto: Ingezonden

Stemmen Rabo ClubSupport geteld

DRACHTEN - Rabo ClubSupport is weer voorbij. Van 5 tot en met 25 oktober konden Rabobankleden stemmen op hun favoriete clubs en verenigingen.

In heel Friesland deden maar liefst 1.380 clubs mee aan deze campagne. En dat is fantastisch, juist in deze tijd. Het Nederlandse verenigingsleven levert een belangrijke bijdrage aan het sociale welzijn en daar draagt Rabobank graag een steentje aan bij.

Bekendmaking uitslag op ludieke wijze

De deelnemende clubs varieerden van voetbal tot scouting en van vogelwacht tot kinderboerderij. De bekendmaking van de uitslag gebeurde dit jaar vanwege corona op ludieke wijze bij een aantal van de deelnemers. Rabobank medewerkers uit heel Friesland “plantten” bij deze clubs een cheque voor de deur!

Top 3 Drachten Noordoost Friesland

Op nummer 3, met 242 stemmen, staat Stichting De Naturij uit Drachten. Op nummer 2, Brassband De Wâldsang uit Buitenpost met 252 stemmen. En op nummer 1, met maar liefst 265 stemmen, staat Broekster-Wâlden uit Damwâld. De totaaluitslag is terug te vinden op www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport.

1. De Naturij
2. Brassband De Wâldsang
3. Broekster-Wâlden