Marja Bosker in haar praktijkruimte in Leeuwarden. Sessieskunnen ook telefonisch of via Teams.
Marja Bosker in haar praktijkruimte in Leeuwarden. Sessieskunnen ook telefonisch of via Teams. Foto: Actief Media

De MatriXCoach: baas over eigen gedachten

LEEUWARDEN - Veel therapieën voor het verwerken van trauma's of angsten zijn gericht op het herbeleven van de traumatische of angstige ervaring. Volgens MatriXcoach Marja Bosker kan dat anders. "Met MatriXcoaching kun je zonder erover te praten van jouw probleem verlost worden. Het werkt ook bij een vol hoofd, niet-medische pijnklachten en leerproblemen."

"Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, tot je het zelf ervaart", zegt Marja. "Van alle gebeurtenissen of scenario's die je hebt bedacht voor de toekomst, heb je een paar milliseconden opgeslagen. Ik help jou om negatieve plaatjes te vervangen voor iets positiefs." Marja heeft al veel mensen met uiteenlopende klachten geholpen. "In principe werkt het bij alle klachten tussen de oren."
Naast MatriXcoach is Marja NLP-coach en is ze al 25 jaar juf in het basisonderwijs. Ook daar past ze de methode toe. "Ik leer kinderen om hun hoofd op te ruimen en gedachten te ordenen. Kinderen met dyslexie hebben vaak moeite met het alfabet, kinderen met dyscalculie met de tafels. Wanneer ze deze basisinformatie goed opgeslagen hebben, kunnen ze beter lezen, schrijven en rekenen."

Marja helpt ook volwassenen met een vol hoofd. "Ik help jou om jouw hoofd op te ruimen en opnieuw in te delen, zodat je meer rust hebt. Jij bent de baas over jouw eigen gedachten. Niet andersom."

Gemiddeld zijn er drie sessies nodig. De praktijk van Marja is in Leeuwarden.
Mail naar contact@dematrixcoach.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
www.dematrixcoach.nl