De ondertekening van het contract door Gerard Bandringa (directeur PCBO De Voorde) en Eric Sloot (penningmeester Crescendo) na het schoolproject eind 2019.
De ondertekening van het contract door Gerard Bandringa (directeur PCBO De Voorde) en Eric Sloot (penningmeester Crescendo) na het schoolproject eind 2019. Foto: Ingezonden

Schoolproject Muziek 2020-2022 PCBO
De Voorde & CMV Crescendo Drachten

DRACHTEN - Op vrijdag 23 oktober 2020 hebben PCBO De Voorde en CMV Crescendo Drachten hun handtekening gezet onder een 3-jarig contract waarmee zij een samenwerking zijn aangegaan voor de jaarlijkse organisatie van een schoolproject HaFaBra-muziek in de periode 2020 - 2022.

Deze samenwerking is een prachtig vervolg op het succesvolle schoolproject wat beide partijen eind 2019 hebben georganiseerd.

De Voorde en Crescendo zijn zeer content met de toezegging van de docenten Jannie Reijenga (klarinet) en Johannes Reijenga (koper) dat zij ook in dit project weer hun medewerking willen verlenen.

Het is de bedoeling dat de docenten ieder aan een groep klassikaal 5 muzieklessen gaan geven en dat deze lessen worden afgesloten met een slotpresentatie aan leerlingen en ouders. Deze afsluiting zal in samenwerking met de jeugd van het C-orkest van Crescendo worden georganiseerd.

De Voorde vindt het belangrijk dat muziek een structureel onderdeel wordt in hun lesprogramma en zet zich hier al een aantal jaren voor in. Crescendo ervaart de samenwerking met De Voorde als een unieke manier om kinderen vroeg kennis te laten maken met muziek.

Bij Crescendo is jeugd de basis voor de muzikale toekomst van de vereniging. www.crescendodrachten.nl l info@crescendodrachten.nl l 0512 - 355229