Naast goud, bevat een nalatenschap ook vaak zilver dat via Feddema prima kan worden verkocht.
Naast goud, bevat een nalatenschap ook vaak zilver dat via Feddema prima kan worden verkocht. Foto: Ingezonden

"Betrouwbaar zijn is voor ons essentieel"

DRACHTEN - Goud- en zilverhandel Feddema in Drachten betaalt eerlijke prijzen voor items die u via hen inwisselt. "Wij volgen uiteraard de actuele koers voor goud en zilver, maar wij beoordelen voor het vaststellen van de waarde ook in hoeverre uw object een verzamelitem is."

Eigenaar Martin Feddema legt uit wat hij daarmee bedoelt. “Stel, u komt hier met een zilveren muntstuk. Op basis van de zilverprijs en het gewicht heeft dat muntstuk een bepaalde waarde. Is het item echter een beter of zeldzaam stuk, dan brengt het meer of een veelvoud op.

Betrouwbaarheid en tevredenheid staan voor de familie Feddema hoog in het vaandel. "Wanneer u bij ons bent geweest voor taxatie of om spullen te verkopen, willen wij graag dat u met een tevreden gevoel naar huis toe gaat. En wellicht dat u in een later stadium nogmaals uw spullen, zoals goud, zilver, postzegels, munten, swarovski, modelauto’s, modeltreinen of zelfs bijzonder speelgoed via ons wilt verkopen of laten taxeren."

"Veel van de spullen die bij ons worden aangeboden komen uit erfenissen, verzamelingen en beleggingen. Gouden sieraden, zilveren bestek en antieke zilveren voorwerpen werden vroeger veel verzameld en koopt Feddema graag in. Deze komen vaak via een erfenis in handen van de familieleden die er geen emotionele waarde aan hechten en dus liever verkopen”.

Martin Feddema: “Wij bestaan als familiebedrijf al ruim veertig jaar en hebben via mond-tot-mond reclame veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Een hartelijke ontvangst, eerlijke prijs en service is bij ons vanzelfsprekend. Kom gerust langs of maak een afspraak”.

Feddema – Goud & Zilver, Postzegel- en muntenhandel | Stationsweg 38, Drachten | 0512-510996 | www.feddema.nl |