Groot enthousiasme na het behalen van het kampioenschap. V.l.n.r. Berend Lodewijk, Tjeerd de Bruin, Hidde Rozendal, Nynke Wijbenga, Andries Arjaans, Hendrik Zwaagstra, Jens Geertsma, Aäron van Kammen, Jelle Arjaans. Afwezig Selah Dijkman.
Groot enthousiasme na het behalen van het kampioenschap. V.l.n.r. Berend Lodewijk, Tjeerd de Bruin, Hidde Rozendal, Nynke Wijbenga, Andries Arjaans, Hendrik Zwaagstra, Jens Geertsma, Aäron van Kammen, Jelle Arjaans. Afwezig Selah Dijkman. Foto: Ingezonden

VV Zwaagwesteinde JO9 kampioen

ZWAAGWESTEINDE - De JO9-1 van vv Zwaagwesteinde is met overmacht kampioen geworden van de derde klasse. Zaterdag werd er met 11-0 gewonnen van Ropta Boys. Zo was het kampioenschap een feit.

Dat kon ook bijna niet meer mis gaan, gelet op de indrukwekkende uitslagen van de vorige wedstrijden. Het team van JO9 hoort duidelijk minimaal één klasse hoger te spelen.

De uitslagen van vv Zwaagwesteinde waren de afgelopen paar maanden: WTOC JO9-1 (17-0), Be Quick Dokkum JO9-1 (24-0), Friese Boys JO9-1 (9-0), Anjum JO9-1 (25-0) en Ropta Boys JO9-1 (11-0). Met in 5 wedstrijden een doelsaldo van 86 voor en 0 tegen was er geen twijfel wie de sterkste was in deze competitie. Op naar de tweede klasse.

"De uitslagen varieerden
van 9-0 tot 25-0,
met een totaalscore van 86-0"