Repair Café Beetsterzwaag heeft
oplossingen en gaat eindelijk weer open

BEETSTERZWAAG - Zaterdag 24 oktober maakt het Repair Café Beetsterzwaag een voorzichtige herstart. De nadruk zal op 'Repair' liggen en helaas niet op 'Café'. Je kunt kapotte spullen aanbieden, aangeven wat het mankement is en dan moet je het pand helaas weer een tijdje verlaten.

Via het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent kunnen de vrijwilligers die de reparatie uitvoeren eventueel overleggen. Ook kunnen zie via dit telefoonnummer het melden wanneer de reparatie afgerond is.

Het repaircafé neemt alle gebruikelijke reparaties weer aan: naaiwerk, hout-reparaties, elektrische apparaten, slijpwerk et cetera.

Niet alle reparateurs kunnen echter allemaal tegelijk aanwezig zijn vanwege coronavoorschriften. Dat betekent dat sommige reparaties misschien niet op zaterdag al opgepakt kunnen worden. In dat geval worden de inbrengers op de hoogte gehouden.

Van 9.30 tot 12.00 uur ben je welkom buiten bij de dagbestedingsruimte van Talant, De Wissel 1. Bordjes en vlaggen wijzen de weg. Er staat aangegeven waar je reparaties verantwoord kunt aanbieden. Wil je toch liever niet teveel met andere personen in contact komen, dan mag je reparaties aanmelden door een berichtje te sturen aan repaircafe.bzwaag@gmail.com. In deze tijd proberen we extra om onze klanten te denken.