WTOC (geel-blauw) en GSVV hieldenelkaar in evenwicht.
WTOC (geel-blauw) en GSVV hieldenelkaar in evenwicht. Foto: Jantsje Wiersma

WTOC en GSVV delen terecht de punten

OUDWOUDE - In een rommelige wedstrijd tussen WTOC en GSVV (Gerkesklooster) die geen winnaar verdiende waren de meeste kansen zaterdag voor de thuisclub. De WTOC-ers konden vaak niet de juiste richting vinden of paal en lat stonden in de weg.

In de vijfde minuut keek WTOC tegen een 0-1 achterstand aan. Met een schitterend schot in de verste hoek verdween de bal in het doel. Vanaf de aftrap kreeg WTOC een geweldige kans. Jaap de Bruin kopte de bal op de lat. Jilmer Dykstra kon vrij inschieten, maar legde de bal breed, waar alleen GSVV-ers stonden. Namens GSVV schoot Alex Pel voorlangs. Jaap de Bruin van WTOC schoot alleen voor de keeper naast, Sietse Hoogsteen raakte de lat en Riemer Bijlstra kopte de bal over uit een hoekschop. De tweede helft begon WTOC iets beter. Dit resulteerde in 1-1 na een solo van Sybren Bosma. Het spel golfde heen en weer met veel balverlies van beide teams. Het bleef 1-1.