Royal Mision: kinder- en jeugdwerk

DRACHTEN - Ben je op zoek naar verbinding, verdieping en groei binnen jouw kerk? Laat je inspireren en motiveren om samen te bouwen aan het Koninkrijk van God.

Royal Mission biedt je op donderdag 29 oktober vanaf 19.15 uur een avond vol handige praktische tips, creatieve werkvormen en inspirerend onderwijs. Het onderwerp is kinder- en jeugdwerk en de informatie wordt online gegeven vanwege het coranavirus. Aanmelden op: www.royalmission.nl. Kijk ook voor het programma en de sprekers van andere inspiratie-avonden op www.royalmission.nl en kies een gratis inspiratie-avond bij jou in de buurt. "Royal Mission is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een enthousiaste en veelkleurige beweging met enorme passie voor het prachtige herstelplan van God voor deze wereld. Wij willen het Koninkrijk van God verkondigen én anderen daarin trainen om hetzelfde te doen."

Melktap Drachten

DRACHTEN - In september is de eerste melktap met biologische melk van Drachten geopend. Door de toenemende vraag naar rauwe melk werd er steeds meer melk uit de tank getapt. “Ik rekke it sicht der op kwyt en boppedat woe ik de klanten makliker meitsje”, aldus Durk Oosterhof. De melk die uit de tap komt is onbewerkt en bevat alles wat in de melk hoort te zitten.
De melktap aan It Súd 53 in Drachten is geopend van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Er kan contant of contactloos met de bankpas worden betaald.