Sterrin Smalbrugge met haar Madagaskar boa in ‘Sterrin’s Reptielenreis’.
Sterrin Smalbrugge met haar Madagaskar boa in ‘Sterrin’s Reptielenreis’. Foto: Ingezonden

Herfstvakantie beleef je in De Harmonie

LEEUWARDEN - Tijdens de herfstvakantie is een theaterbezoek met het hele gezin aan De Harmonie in Leeuwarden een absolute aanrader. Er zijn voorstellingen van onder andere ‘de vrouwelijke Freek Vonk’ Sterrin Smalbrugge en de sprookjesachtige familievoorstelling ‘Edward Scharenhand’.

Op donderdag 15 oktober komt ‘De Grote Waarom Show’ (4+) naar De Harmonie. Hierin gaat Tg. Winterberg met poppen, proefjes, animaties, filmpjes én samen met het publiek op zoek naar antwoorden op vele waaroms.

Vrijdag 16 oktober is ‘Edward Scharenhand’ (8+) van Theater Sonnevanck te zien. Dit is een sprookjesachtige familievoorstelling met veel livemuziek, losjes gebaseerd op Tim Burtons’ film Edward Scissorhands. De voorstelling won de Zilveren Krekel 2018 in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’.
Acteur en presentator Curt Fortin, onder andere bekend van Het Huis Anubis, De Schatkamer en Hoela & Hoep, komt op zaterdag 17 oktober met ‘Vogel & Schaap’ (3+) naar De Harmonie. Tijdens de interactieve theatervoorstelling neemt hij de kinderen mee op avontuur, op zoek naar hun eigen talenten, dromen en verhalen.

De stoere Sterrin Smalbrugge brengt ‘Sterrin’s Reptielenreis’ (7+) op zaterdag 17 oktober naar Leeuwarden. Met haar 26 jaar is ze een van de jongste reptielen-experts van Nederland. Het publiek kan van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur.

Kijk op harmonie.nl voor tickets & info over de voorstellingen tijdens de herfstvakantie in De Harmonie en over hoe het theater een bezoek veilig en gezellig weet te houden.