Beneden heeft de Budget Home Store talloze woonopstellingen, op de bovenverdieping zijn nu ook Budget Home Store-keukens.
Beneden heeft de Budget Home Store talloze woonopstellingen, op de bovenverdieping zijn nu ook Budget Home Store-keukens. Foto: Ingezonden

Meer ruimte voor Budget Home Store

Budget Home Store is één van de shop-in-shops van IJtsma Livingworld. Het assortiment van deze afdeling is een stuk groter geworden, en na de recente verbouwing ook nog eens uitgebreid met keukens. Opende heeft nu de grootste Budget Home Store van Nederland.

Meubelen in soorten en maten bij de Budget Home Store zijn aantrekkelijk geprijsd. Dat geldt ook voor de keukens en vloeren die op deze afdeling worden aangeboden. "We hebben een enorm aanbod", zegt Heine van der Meer, wijzend op de vele ingerichte woonkamers, de trap naar boven en alle keukensopstelingen die hier staan.

Het gehele assortiment kan natuurlijk ook online worden besteld. IJtsma Livingworld heeft een overzichtelijke webshop. Hoeveel prettiger is het echter om zelf even in die stoel of op die bank plaats te nemen, zelf te zien hoe die sfeervolle kast oogt. "We hebben grote voorraad en aantrekkelijke meeneemprijzen", zegt Heine.

Wie er toch is, kan mogelijk tevens een kijkje nemen in de outlet van IJtsma Livingworld aan de overkant van de weg. "Trends volgen elkaar snel op."