Feddema – Goud & Zilver, Postzegels- en Muntenhandel aan de Stationsweg 38 in Drachten.
Feddema – Goud & Zilver, Postzegels- en Muntenhandel aan de Stationsweg 38 in Drachten.

Gouden adres voor waardevolle sieraden

DRACHTEN - Heeft u goud of zilver liggen dat u niet meer gebruikt? “Het is momenteel veel geld waard”, zegt Martin Feddema van Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel in Drachten. “De goudprijs is historisch hoog, dus kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie."

Feddema is al veertig jaar een begrip in het noorden en gevestigd aan de Stationsweg 38 in Drachten. Veel klanten maken vooraf telefonisch een afspraak, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom om uw gouden en zilveren sieraden, munten, zilveren voorwerpen en verzamelingen te laten taxeren en te koop aan te bieden.

Wij vinden betrouwbaar zijn essentieel, “ zegt Martin. “wij zijn trots op de vele positieve reviews over ons op internet en in de zaak. Klanten waarderen de klantvriendelijke ontvangst met volop aandacht voor privacy en eerlijke informatie."

Tevens is Feddema gespecialiseerd in de inkoop van postzegel- en muntenverzamelingen. "U kunt ook bij ons terecht voor oud speelgoed, Swarovski, horloges, antiek en/of andere collecties. Wij geven u hiervan een gedegen taxatie en bij verkoop betalen wij u gegarandeerd een eerlijke prijs.

Bij verkoop ontvangt u als klant direct geld, contant of per bank. Voor grote collecties of partijen is het verstandig om een afspraak te maken. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom, loop gerust eens binnen."

Feddema – Goud & Zilver, Postzegel- en muntenhandel | Stationsweg 38, Drachten | 0512-510996 | www.feddema.nl |



Goud wisselt u momenteel voor een erg goede prijs in bij Feddema.