Geef met bijzondere raamdecoratie sfeer aan je woning.
Geef met bijzondere raamdecoratie sfeer aan je woning.

Oktober woonmaand: ook voor raamdecoratie

Geef jouw ramen een metamorfose met de raamdecoratie van Jansma Wonen. Je vindt er Baboo-jaloezieen, maar ook prachtige stoffen met rijke structuren en mooie kleuren.

Wil je een huis met een warme sfeer, waarbij je eenvoudig zelf de lichtinval regelt? Jansma Wonen toont de hedendaagse mogelijkheden van bijvoorbeeld een plissé met top-down buttom-up bediening. Met deze shades kan je steeds opnieuw kiezen of je het hele raam wilt bedekken, of een gedeelte, een onderste of juist een bovenste deel. Er zijn ook plissés gemaakt van verduisterende stof.

Er zijn de Luxaflex Facette & Twist Shades, een uniek en gepatenteerd ontwerp waarbij twee lagen stof geweven als één stof een zachte uitstraling geven aan uw raamdecoratie. De Facette® Shades werken net als rolgordijnen, beweeg ze snel en gemakkelijk omhoog of naar beneden in geopende of dichte stand. De nieuwe collectie sluit perfect aan op verschillende raamformaten.

"En wij adviseren je graag over de bevestigingsmogelijkheden die er tegenwoordig zijn voor kunststoframen, zonder te hoeven boren en schroeven. Ze werken met magneten en zijn ideaal bij onder meer kunststofkozijnen."

Ook domotica krijgt steeds een grotere rol in woningen. Erwin: "Wil je ook een smart home? Met onze oplossingen kun je gordijnen, luxaflex, zonwering en verlichting met jouw stem bedienen. In onze speciale Luxaflexshop vertellen wij je er graag meer over."

Jansma Wonen | Fuormanderij 51-53, Hurdegaryp | 0511-477752 | www.jansmawonen.nl