Harro van Lien als de jongen Timo in de voorstelling 'Flatkat'. De
voorstelling is verschoven naar 26 mei 2021.
Harro van Lien als de jongen Timo in de voorstelling 'Flatkat'. De voorstelling is verschoven naar 26 mei 2021. Foto: Ingezonden

Cultureel seizoen in de Pleats begint nog niet!

BURGUM - "Eindelijk is het zover, de start van het nieuwe culturele seizoen." Dat gevoel leefde bij de culturele commissie De Pleats in Burgum. Maar na de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van maandagavond durft de commissie de voorstellingen tot eind dit jaar niet door te laten gaan. Dit omdat het maximum aantal mensen in bijvoorbeeld een theaterzaal op dertig is gesteld.

"Door de op 28 september aangekondigde maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om ons programma voor het theaterseizoen 2020-2021 als volgt aan te passen", meldt de culturele commissie De Pleats.
The Wieners Play The Everly Brothers wordt verplaatst van zaterdag 3 oktober naar september 2021; de exacte datum volgt nog.
De kindervoorstelling FLatkat van woensdag 14 oktober 'verhuist' naar woensdag 26 mei 2021.

'Wat Soesto' gaat
misschien door

'Wat Soesto' van Pier 21 op 29 oktober blijft voorlopig staan. Deze voorstelling was al uitverkocht. Nader bericht volgt.
Het misschien wel laatste optreden van Teake van der Meer in Burgum in november wordt verplaatst naar seizoen 2021-2022, de exacte datum volgt nog.

De geprogrammeerde voorstellingen na 1 januari 2021 worden vooralsnog gehandhaafd. Medio december wordt daar meer over gemeld. Als u niet meer gebruik wil of kan maken van uw bestelde kaarten, stuur dan een e-mail via www.cultuurindepleats.nl met het verzoek tot terugbetaling, met vermelding van kaartnummers, voorstelling en banknummer. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in de Pleats."