Toch voorstellingen M.R.V. Tesselschade

HURDEGARYP - Toneelvereniging M.R.V. Tesselschade uit Hurdegaryp heeft geen reguliere voorstellingen dit jaar, maar geeft toch kleinschalige voorstellingen rond de kerst, oud en nieuw én in januari en februari 2021. Coronaproof en in nauwe samenwerking met MFC It Maskelyn.

Denkt u dan aan voorstellingen met circa veertig mensen publiek. Op de namiddag en avond, eventueel met verschillende diner- en borrelarrangementen. Gezellig en intiem.

Omdat er veel informatie naar publiek, donateurs en andere belangstellenden gestuurd moet worden, adviseert Tesselschade dringend om zich via www.mrvtesselschade.nl aan te melden voor de nieuwsbrief óf uw mailadres door te geven op ynfo@mrvtesselschade.nl.
Alleen dán komt u altijd op de hoogte van de meest actuele informatie; het voorkomt bovendien teleurstellingen bij het reserveren van kaarten. Het is namelijk ondoenlijk om alle informatie per post te versturen.
Ook via de website en social media-kanalen kunt u Tesselschade volgen.

Rabobank Clubsupport

Doet u uw bankzaken bij de Rabobank? Wordt dan gratis lid van deze bank en stem op MRV Tesselschade. De Rabobank steunt lokale verenigingen met een bedrag per uitgebrachte stem. Stemt u mee en dan natuurlijk op MRV Tesselschade? Het zou een flinke steun in de rug zijn.
Meer info over ‘clubsupport’? Check dan https://www.rabo-clubsupport.nl. Van 5 oktober tot en met 25 oktober kunt u uw stem uitbrengen.