Met een kettingzaag van Stihl is het zagen van hardhout zo 
gebeurd.
Met een kettingzaag van Stihl is het zagen van hardhout zo gebeurd. Foto: Studio Thomas Kettner Hamburg

De tuin weer klaar voor de winter met
IJzerhandel Raadsma in Dokkum

DOKKUM - Naast leverancier van ijzerwaren, bevestigingen, gereedschappen en bouwmachines voor bedrijven en particulieren in Noord-Nederland, is Raadsma ook dealer van gerenommeerde merken tuingereedschappen zoals Stihl, Stiga en Makita.

Voor elk seizoen heeft Raadsma het juiste tuingereedschap. Bladblazers, kettingzaagmachines, hakselaars en heggenscharen zorgen ervoor dat deze werkzaamheden sneller, lichter en efficiënter worden uitgevoerd.

De machines voor tuinonderhoud zijn veelal leverbaar in een elektrische uitvoering, met een benzinemotor of met een motor die wordt aangedreven door een accu. “De accu-machines zijn gewild, want door technische ontwikkelingen steeds beter en betaalbaarder,” aldus productspecialist tuinmachines Brand Hiemstra. “Natuurlijk zijn gelijkwaardige tuinmachines met een stekker of benzine goedkoper maar een tuinmachine op accu biedt voordelen: geen snoer en minder onderhoud.”

Voor het onderhoud van tuingereedschap gaat u ook naar Raadsma: van een onderhoudsbeurt voor uw grasmaaier tot het repareren van uw bosmaaier, de monteurs van Raadsma maken het in orde. Bij de aanschaf van een nieuwe machine maken ze deze gebruiksklaar, zodat u meteen aan de slag kunt.

"De medewerkers van Raadsma helpen u graag bij het vinden van de juiste machine, die past bij uw tuin en uw wensen. U bent van harte welkom bij de vestigingen in Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. Kijk op www.raadsma.nl/vestigingen voor onze openingstijden."