Kitty Nijdam en Ariadne zijn overtuigd geraakt van het nut van een waterontharder.
Kitty Nijdam en Ariadne zijn overtuigd geraakt van het nut van een waterontharder. Foto: Ingezonden

Infoavond Mezutec in Lippenhuizen

LIPPENHUIZEN - Mezutec Waterzuiveringssystemen organiseert op 28 september een inloopavond in het dorpshuis in Lippenhuizen. Tijdens deze avond geven medewerkers uitleg over de werking van waterontharders. Die filteren kalk en andere vervuilers uit het water, zodat er zacht water overblijft.

Dit zorgt voor minder kalkaanslag, minder schoonmaakwerk en een zachtere huid, zo merkte Kitty Nijdam uit Lippenhuizen. Zij kocht in het voorjaar een waterontharder en ondervindt nog dagelijks de voordelen. "Voorheen had ik vaak last van een droge huid, die is nu veel zachter. En in de keuken hebben wij een blad van donker natuursteen, waar kalkaanslag snel op te zien is. Al vrij snel na de installatie van de waterontharder zagen we de aanslag verdwijnen. Mezutec bood ons een zeer goede service: deskundige uitleg over de producten, en een vlekkeloze installatie." Ook haar dochter Ariadne raakte overtuigd van de voordelen: "In ons nieuwe huis hebben wij meteen een ontharder laten installeren. We hebben nu veel minder schoonmaakwerk, en het zachte water is heel fijn voor mijn stiefdochter, die last van eczeem heeft."

Wilt u ook een deskundig advies? Kom dan op 28 september tussen 19.00 en 21.30 uur naar Lippenhuizen. Deze avond geldt een korting van €100,- op een waterontharder. Bent u verhinderd? Bel dan voor een afspraak of loop eens binnen op het servicepunt in Drachten. Elke zaterdag in september geldt daar bovendien: vier zakken zout halen, drie betalen.
www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13
Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl