Zangeres Dilana komt naar Iduna.
Zangeres Dilana komt naar Iduna. Foto: Ingezonden

Dilana en metal-record fair in Iduna

DRACHTEN - Vrijdag 18 september speelt rockzangeres Dilana met haar band in Iduna. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Dilana kan met zekerheid een regelrechte rockchick genoemd worden. Ze deelde het podium met bekende rockhelden. Ze zat en passant ook nog even het voorprogramma van Aerosmith.

Ook kennen velen Dilana van haar deelname aan de Voice of Holland. Met het nummer ‘Roxanne’ van The Police wat zij bij The Blind Auditions zong draaide de jury zich unaniem om.

Platen en cd-beurs

Zondag 20 september vindt in Iduna een gratis toegankelijke metal platen- en cdbeurs plaats van 12.00 tot 17.00 uur. De zaal zal tot de nok gevuld zijn met CD’s, vinyl en merch van diverse distro’s, labels, mailorders en particuliere collecties. Meer info en tickets via de website: www.iduna.nl

Bezoek Minibiebs

BURGUM - Op zaterdag 19 september is er bij veel Minibiebs in de regio wat leuks aan de hand. Een Minibieb is een kast aan de weg of aan een muur van een woning waar boeken in staan die kunnen worden geleend of geruild. In Tytsjerksteradiel zijn fietsroutes langs de Minibiebs. Er is een route om/in Garyp, door Burgum en via de Lytse Geast en Hurdegaryp komt je bij de route van Feanwâlden. Op de website: https://minibieb.jimdosite.com vind je routes en adressen van de Minibiebs in Tytsjerksteradiel. Ook kun je de qr-code scannen om zo de route langs de verschillende Minibiebs te zien. De route staat ook op papier.