Een gezonde leefstijl kan overtollig lichaamsgewicht voorkomen.
Een gezonde leefstijl kan overtollig lichaamsgewicht voorkomen. Foto: Actief M

Bieb Cursus Leefstijl in makkelijke taal

DRACHTEN - Op woensdag 30 september 2020 start de cursus ‘Voel je goed’, georganiseerd door Bibliotheek Drachten. Deze gratis cursus is voor mensen die gezonder willen leven en daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

In 20 lessen wordt in makkelijke taal uitleg en advies gegeven over eten en bewegen. Een uitstapje naar de supermarkt is ook onderdeel van de cursus. Gedurende de cursus krijgen de deelnemers individuele begeleiding van een diëtiste.

Voorlichtingsbijeenkomst 23 september

Wilt u afvallen of werken aan een gezondere leefstijl? Of kent u mensen in uw omgeving waarvoor dit iets zou kunnen zijn? Om vrijblijvend kennis te maken met de cursus is er een voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 23 september. Deze vindt plaats in de Brede School de Wiken van 9.00 tot 12.00 uur.
Op deze locatie wordt ook de cursus
gehouden. Zowel de bijeenkomst als de cursus zijn gratis.

De voorlichtingsbijeenkomst geeft informatie over de inhoud van de cursus en men kan het materiaal inkijken. Ook is er dan gelegenheid om kennis te maken met de trainers van de cursus en diëtiste Jelleke Kuipers.
De cursus is voor volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht en graag adviezen ontvangen in makkelijke taal.

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Birgit Wienert, Bibliotheek Drachten, 0512-512680. Aanmelden kan ook bij de klantenservice in de bieb of via www.bibliotheekdrachten.nl.