Wandelen met inloop Samen@Holdert

DRACHTEN - Ontmoet elkaar bij Samen@Holdert. Woensdag 23 september gaat er een groep wandelen. Een van de vrijwilligers heeft een route uitgezet. Al lopende is er tijd om te praten en een moment voor wat drinken met wat lekkers erbij. Deelnemers zijn ongeveer 1,5 uur onderweg. Om 14.00 uur verzamelen bij @Holdert aan Knobeldorffsplein 121. Wel graag van te voren aanmelden.

Al jaren organiseert stichting AanZet op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag inloopgroepen voor een bakje koffie/thee en een praatje. Je kan op maandag, woensdag en vrijdag terecht bij @Holdert aan het Knobeldorffsplein 121 en donderdag is er een inloop bij de Brede School De Drait aan de Flevo 190. Iedereen is er welkom: jong en oud; om andere mensen te ontmoeten, even niet alleen te hoeven zijn of om een spel te spelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, maar hieraan meedoen is niet verplicht. Het doel is andere mensen ontmoeten in een ontspannen sfeer.

De sociale inloop is een initiatief van haar bezoekers, vrijwilligers, Stichting AanZet, MOS en MindUp. "Wil je ook komen wandelen of een keer bij de inloop aanschuiven? in verband met de coronamaatregelen vragen we wel om je van te voren aan te melden. Er kan een maximaal aantal bezoekers komen." Aanmelden: samen@smallingerland.frl of bel/WhatsApp 06 - 245 819 18.
Kun je deze keer niet, maar wil je een andere keer wel komen, wil je vrijwilliger worden of ben je benieuwd naar de activiteiten, neem dan een kijkje op de website: www.st-aanzet.nl.