Het team compressietherapeuten van Helfrich Compressiezorg. Zij bezoeken u thuis, of u maakt een afspraak op de locaties in Drachten of Surhuisterveen.
Het team compressietherapeuten van Helfrich Compressiezorg. Zij bezoeken u thuis, of u maakt een afspraak op de locaties in Drachten of Surhuisterveen. Foto: Ingezonden

Helfrich Compressiebus komt naar u toe!

SURHUISTERVEEN/DRACHTEN - Misschien heeft u hem dit jaar al in uw straat zien rijden: de compressiebus van Helfrich Compressiezorg. Mensen die niet de mogelijkheid hebben om op de locaties in Surhuisterveen en Drachten te komen, of in een verzorgingstehuis wonen, worden aan huis bezocht met alle kousen-gerelateerde producten in de bus.

“In de compressiebus hebben we kousen in standaard maten op voorraad. We meten de benen altijd op. Wanneer de maten overeenkomen met een van de in de bus aanwezige kousen, dan kunnen we direct leveren. Wanneer de maten niet passen, worden de kousen speciaal gemaakt en later geleverd”, aldus compressietherapeut Klaas Helfrich. "Mensen denken vaak dat uit voorraad niet op maat kan zijn, maar niets is minder waar. Fabrikanten weten hoe de maten van veel benen zich tot elkaar verhouden; daar zijn heel goed diverse standaard-modellen op te maken.”

Een extra voordeel is dat kousen uit voorraad zorgkosten en ongemak bespaart omdat mensen die op dat moment gezwachteld zijn, direct kousen kunnen krijgen waardoor de thuiszorg kan stoppen met zwachtelen. Ook ondersteunende hulpmiddelen zoals glijzakken, handschoenen, huidlijm, wasmiddel, waslotion, kousengel en alle armverlengende aan- en uittrekhulpmiddelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

De hele organisatie van Helfrich Compressiezorg is erop ingericht om cliënten vlot van dienst te zijn. “Afspraken kunnen bij ons op locatie binnen drie dagen en aan huis binnen een week gepland zijn”. Service staat voorop.

Ook wanneer u elastische kousen aangemeten krijgt in het ziekenhuis, bent u zelf vrij om te kiezen wie uw elastische kousen levert! Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op.

Helfrich Compressiezorg | Splitting 7 Drachten | De Kolk 16 Surhuisterveen | 0512-745151 |
www.helfrichcompressiezorg.nl