Us Wurkplak is een dagbestedingslocatie voor maximaal 
vier cliënten die houden van werken met paarden.
Us Wurkplak is een dagbestedingslocatie voor maximaal vier cliënten die houden van werken met paarden. Foto: Ingezonden

Buitenwerk bij dagbesteding Us Wurkplak

RINSUMAGEAST - Us Wurkplak is de werkplek voor mensen van jong tot oud met een (licht) verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Zoek jij een kleinschalige dagbesteding met een vaste begeleiding voor jezelf, een familielid of een kennis? Vind je het fijn om hierbij een actieve en gezellige samenwerking te hebben met anderen en de begeleider? Lees dan snel verder!

Nyckle van der Galiën is eigenaar en begeleider bij dagbesteding Us Wurkplak in Rinsumageast. "Hier combineer ik mijn passie voor paarden en het werken met mensen met een beperking. Van maandag tot en met vrijdag bied ik buitenhuis-activiteiten met persoonlijke begeleiding aan voor maximaal vier personen. Het kleinschalige blijft gewaarborgd. Wat vooropstaat is een veilige en rustige werkomgeving waar jij je op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Zo kan je je makkelijker openstellen en jezelf ontwikkelen. Samen werken we aan je persoonlijke doelen, en koppelen we leuke activiteiten aan jouw kwaliteiten.

Vind je het leuk om vaak in de buitenlucht en/of met paarden te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Us Wurkplak beschikt over vier paarden die elke dag aandacht, verzorging en beweging nodig hebben. Naast de paarden en de bijbehorende klusjes, zijn er ook andere dieren en houden we het erf netjes. Ook gaan we er wel eens gezellig op uit en bij slecht weer doen we diverse binnenactiviteiten in een huiselijke sfeer."

Ben jij enthousiast en wil je een dagje meelopen? Ken je iemand die bij ons op zijn/haar plek zou zijn? Neem dan contact op!
Us Wurkplak – dagbesteding | Nyckle van der Galiën | www.uswurkplak.nl | 06-25189758.