Geen Kliederkerk, wel Kliederkerktócht

HARKEMA - Op zondagochtend 13 september start PKN Harkema het nieuwe kerkseizoen met een Kliederkerktocht.

Omdat door de Coronamaatregelen een reguliere Kliederkerk niet door kan gaan, is er gekeken wat wel kan en is bedacht om op de ‘Muntsegroppe’ een Kliederkerkroute uit te zetten. Jong en oud kunnen hier, net zoals bij een gewone Kliederkerk, op creatieve, actieve en gezellige wijze met een bijbelverhaal aan de slag. Het wordt een leuke tocht waarin ze het verhaal van Jona gaan beleven. Vanaf 10.00 uur gaan kleine groepjes op stap vanaf het parkeerterrein bij 'de Bosk'.

Om te kunnen voldoen aan de RIVM richtlijnen, vragen we u/jullie om vóór 11 september op te geven. Dit kan door een berichtje te appen/mailen naar Sonja Prins, tel: 0623813804/ sonjaprins@hotmail.com. De exacte starttijd volgt na opgave.

Disco schuimparty

SURHUISTERVEEN - Zwembad Wettervlecke gooit aan het eind van zwemseizoen 2020 nog eens alle registers open. In samenwerking met PCS (Promotie Commissie Surhuisterveen) is er op de laatste dag van het seizoen een disco schuimparty. Van 17.00 tot 18.00 uur kunnen alle deelnemers zich op 12 september uitleven in het schuim en met leuke discomuziek een uur lekker swingen. De middag begint na het diploma-zwemmen om 15.00 uur en gaat door tot half acht. De disco schuimparty wordt, voor alle duidelijkheid, gehouden op de zonneweide.