Cursisten voor Trekharmonica Peije

URETERP - De Stichting Trekharmonica Peije doet elk jaar haar best om nieuwe cursisten te werven. Ook dit jaar, ondanks alle problemen die wordt ondervonden door de corona-pandemie.

"We weten nu op welke locatie we het komend seizoen les willen gaan geven, maar weten niet of we überhaupt wel les kunnen geven. Maar we starten wel met de werving van nieuwe cursisten. Bij Peije leer je spelen in een gezellige groep. Probeer het tijdens een gratis, vrijblijvende proefles." Het is de bedoeling de lessen te geven in multifunctioneel centrum De Wier in Ureterp.
Het emailadres is trekharmonicapeije@gmail.com en de website is www.peije.nl

De contactpersoon is Meinard Wendelaar Bonga, voorzitter Stichting Trekharmonica Peije, Koarte Baan 29, 9247 EB Ureterp, tel (06)53404899.

Olieverfschilderijen

WERGEA - Van 19 september tot en met 18 oktober wordt in Atelier III aan de Skuorre 3 in Wergea olieverfschilderijen van Frits Drent uit de serie ‘Water’ en ‘Bijoux’ vertoond.

De openingstijden van het atelier zijn zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Natuurlijk is op andere dagen het werk bekijken ook mogelijk. Maak dan even een afspraak via mail: info@atelierlll.nl of bel het volgende nummer: 06 45862723.