Vakwerk op zoek naar een nieuw pand

BURGUM - De drie zussen Hanneke, Tineke en Joke Ket uit Hurdegaryp hebben VAKwerk Burgum opgezet in navolging van VAKwerk Dokkum. Hun doelstelling is om leegstaande panden in te richten met Verrassend Ambachtelijk Kunstzinnig werk.

Tevens zorgen zij ervoor dat de stoepen geveegd en de ramen gelapt zijn. Geen hangvolk om de deur, geen vernieling en vervuiling.

Bovendien kan een toekomstige koper/huurder in alle rust rondkijken wat voor mogelijkheden er zijn. VAKwerk verwijst eventuele kopers/huurders door naar de makelaar of eigenaar van het pand.

Op dit moment zijn ze gevestigd aan de Tsjibbe Geartsstrjitte 3 in Burgum. Helaas is september de laatste expositiemaand van Vakwerk in dit pand.

Joke Ket: "Vakwerk Burgum heeft de kunstenaars, het publiek maar ook ons veel gebracht. We willen ons graag belangeloos blijven inzetten om leegstaande panden, de rotte kiezen, uit dorpen te weren en zijn op zoek naar een ander pand waar we opnieuw een tijdelijke kunstzinnige pracht kunnen inrichten."

Heeft u een leeg pand en wilt u met ons in gesprek? Stuur een mail of bel naar een van de onderstaande adressen, wij maken graag een afspraak!

hannekebrugman@chello.nl jokeket@gmail.com, Hanneke 06-11035283 / Joke 06-55689255