Demonstraties danscentrum bij carillon

DRACHTEN - Op uitnodiging van ondernemersvereniging ha&ie verzorgt Danscentrum SwingInn Dance & Events haar Drachtster Dansdag op zaterdagmiddag 5 september tussen 13.00 uur en 16.30 uur met diverse optredens in het centrum bij het Carillon.

Leerlingen van de school willen graag de bezoekers mee laten genieten van de verschillende dansvormen die SwingInn aanbiedt. Voorbeelden zijn: Stijldansen, Latin/Salsa, Solo-DanceMix, Line-dance,, Rock and Roll 50’s Style en Argentijnse Tango. Het danscentrum is niet voor niets toonaangevend in de regio. Smaakvol ingerichte zaal, sfeervolle zitjes en een gezellige bar zorgen voor de juiste mix van inspanning en gezellige ontspanning. Met professionele lesgevers en een prachtige dansvloer danst u na enkele lessen een swingende Quickstep of wordt er een coole move met Rock and Roll neergezet.

Komende week start de SwingInn met nieuwe inschrijvingen voor het komende winterseizoen. Maak van 'dansen' je nieuwe hobby of kom de dansles herbeleven en ontdek wat het je kan brengen. Samen of alleen, proef de sfeer en kies de dansstijl die het beste bij je past.

Vrijdag 4 en 11 september worden er vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur een aantal demonstraties van diverse dansstijlen gegeven. De entree is gratis. SwingInn Dance & Events is gevestigd aan de Noorderdwarsvaart 3.

Voor meer informatie ga naar de website www.swinginn-drachten.nl