Esther en Nynke Nicolai durven het aan: in coronatijd verhuizen ze naar een groter winkelpand in het Drachtster centrum.
Esther en Nynke Nicolai durven het aan: in coronatijd verhuizen ze naar een groter winkelpand in het Drachtster centrum. Foto: Vastgelegd

De Steech is verhuisd naar de Zuiderbuurt

DRACHTEN - Wil je iets aparts voor je interieur? Zoek je iets speciaals voor iemand die 'alles al heeft'? Je slaagt bij Lifestylewinkel De Steech. "Wij verkopen enkel producten waar we zelf achter staan en die wij écht mooi vinden", vertelt Esther Nicolai. "Vaak fairtrade gemaakt", vult zus Nynke aan. "Ook zijn we voor onze leveranciers doorgaans het enige verkooppunt in Drachten."

De Steech verhuisde deze week naar een groter pand. De winkel in de Kerkstraat werd na vijf jaar te klein. "Ondanks de coronacrisis wagen we de overstap naar de Zuiderbuurt. Midden in het Drachtster winkelcentrum, waar we prachtige zaken om ons heen hebben."

Bij De Steech vindt u meubels, woonaccessoires, cadeaus, kleding, tassen en sieraden. In de nieuwe winkel is meer ruimte om het uitgebreide assortiment overzichtelijk neer te zetten. Vooral het assortiment meubels kan nu worden uitgebreid", vertelt Nynke. De eigenaren van De Steech zijn content met het dealerschap voor BePure home. "Een sterke, eigentijdse meubellijn met een geweldige kwaliteit-prijs-verhouding."

De Steech heeft tevens een breed aanbod van hebbedingetjes van het merk Zusss, woonaccessoires van VT Wonen, tassen van HiDiHi en kleding van het merk Moshiki. "Fairtrade gemaakt van biologisch katoen."

Ter ere van de opening ligt er voor de eerste 150 betalende klanten een cadeautje klaar, met daarin onder meer De Steech-storytelling.
Zuiderbuurt 20a Drachten, www.desteech.nl