Samen@DeDrait in september weer open

DRACHTEN - In verband met de corona-maatregelen is de ontmoetingslocatie van Samen@DeDrait tijdelijk gesloten geweest. Vanaf september kun je weer langskomen.

Vanaf donderdag 3 september ben je iedere donderdagmiddag welkom tussen 14.00 en 16.30 uur om anderen te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie of thee. Graag vooraf reserveren via samen@smallingerland.frl of bel/WhatsApp naar 06 – 245 819 18. Het adres is Flevo 190. De sociale inloop is een initiatief van haar bezoekers, vrijwilligers, Stichting AanZet, MOS en MindUp.

Voor deze locatie van Samen@DeDrait worden een aantal nieuwe vrijwilligers voor de donderdagmiddag gezocht. "Lijkt het jou leuk om andere mensen te ontvangen? Koffie/thee te schenken? In gesprek te gaan met bezoekers? Dan zoeken we misschien jou wel. Dit vrijwilligerswerk kan gebruikt worden voor de persoonlijke ontwikkeling en om (weer) mee te doen in de samenleving. Neem contact op voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek", luidt de uitnodiging van Stichting AanZet.

Voor de donderdagmiddag nieuwe vrijwilligers gezocht

samensmallingerland@aanzet | www.aanzet.nl | mkorf@aanzet.frl | tel. 06 - 24581918.