Kentucky Snake Oil in Kloostertuin

DRACHTEN - In de tuin van het voormalige Karmelklooster is in de reeks zomerconcerten donderdagavond 20 augustus Kentucky Snake Oil aan zet. Het is een Nederlandse band met veel Amerikaans werk op het repertoire, zoals bluegrass, country en folk.

De band zingt en speelt ook nummers van artiesten als Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons. De band bestaat uit: Mario Kramer (zang en gitaar), Sebastian L. Meijer (fiddle en zang), Douwe Dijkstra (contrabas en zang), Wander van Duin (banjo, mandoline, dobro en zang). Het concert begint 20.00 uur, het klooster is open vanaf 19.00 uur.

Entree: € 20,- incl. 1x koffie of thee bij ontvangst. Karmelklooster Drachten, Burgemeester Wuiteweg 162.
Zondagmiddag 23 augustus krijgt het Friese duo Weima en Van der Werf het 'tuinpodium' ter beschikking. Ook zij brengen veel Engelstalige nummers, zoals hits uit de jaren zestig van o.a. Beatles, Stones, Kinks en Monkees. Dit gedreven duo brengt het enthousiasme steevast over op het publiek.
Na afloop is er gelegenheid om nog een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.

Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden kunnen de concerten worden afgelast. Kijk op de dag zelf op de website voor meer informatie. Aanvang: 14.30 uur. Het klooster is open vanaf 13.30 uur. Entree: € 20,- inclusief 1x koffie of thee bij ontvangst. Karmelklooster Drachten Burg. Wuiteweg 162, telefoon 0512-512103. www.karmelklooster.nl en op facebook.