Groepen van maximaal zes personen kunnen reserveren.
Groepen van maximaal zes personen kunnen reserveren. Foto: Maurice Hamming

Exclusieve rondleidingen Museum Dr8888

DRACHTEN - In de maand augustus organiseert Museum Dr8888 iedere dinsdag (voor individuën) en woensdag (voor groepen) rondleidingen door het museum. Tijdens deze rondleidingen is het voor de bezoekers mogelijk om samen langer en beter naar de collectie en tentoonstellingen te kijken.

De rondleidingen vinden buiten openingstijden plaats, zodat er voldoende ruimte en tijd is om stil te staan bij de werken en om vragen te stellen. Elke dinsdag wordt er voor individuele bezoekers een rondleiding georganiseerd in Museum Dr8888.

Aanmelden via het TIP

De aanmeldingen verlopen via het TIP (Toeristisch Informatie Punt aan het Museumplein 3), waar geïnteresseerden zich kunnen inschrijven. Er is ruimte voor minimaal vijf en maximaal tien personen. Deze rondleiding begint om 14.00 uur en kost € 4 p.p. (exclusief entree museum). Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de rondleiding niet door.

Op woensdag om 11.00 uur

Op woensdag houdt Museum Dr8888 een exclusieve rondleiding voor groepen (maximum van zes personen). De groep wordt door de conservator rondgeleid en begint om 11.00 uur. De aanmeldingen voor deze rondleiding lopen via info@museumdrachten.nl en dienen uiterlijk 24 uur van tevoren binnen te zijn. De kosten bedragen € 40 euro (per groep). Dit is exclusief de entreekosten voor het museum (museumjaarkaart is gratis).

Meer info op www.museumdrachten.nl