Hilde Verbeek van Juwelier De Slag in Olterterp.
Hilde Verbeek van Juwelier De Slag in Olterterp. Foto: Ingezonden

Juwelier De Slag: "Goudkoers is hoog,
ontvang goede prijs voor uw oud goud"

OLTERTERP - “De prijs voor het goud is nog nooit zo hoog geweest”, vertelt taxateur Hilde Ferbeek van Juwelier De Slag uit Olterterp. “Door de onrust op de wereldmarkt, zijn de koersen gigantisch gedaald. Investeerders kiezen vaak voor veilig. Ze beleggen in goud met als gevolg dat de goudprijs nu extreem hoog is.”

“Het is dan nu ook zéér de moeite waard om oud goud in te leveren voor contanten of om er een nieuw sieraad voor uit te zoeken”, legt Hilde uit. ”Veel mensen hebben nog wel ergens wat goud liggen, waar ze niets meedoen. Het kan een kapotte armband zijn of een uit de mode geraakte ketting. Alles kan, zelfs gouden tanden of kiezen.”

De Slag geeft een heel hoge prijs voor het ingeleverde goud, mede daardoor wordt er dan ook veel goud ingeleverd. ”Het is aan te raden niet te lang te wachten”, geeft Hilde aan. “Immers, ook de goudkoers is aan schommelingen onderhevig. Het zou toch sneu zijn als je er over een tijdje nog maar de helft voor zou krijgen.”
U kunt overigens bij Juwelier De Slag zelf de keuze maken of u het bedrag in contanten wilt ontvangen of er iets anders voor wilt uitzoeken. In dit laatste geval krijgt u extra voor uw oude goud!

U kunt zonder afspraak langs gaan om uw oud goud in te leveren, dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur. Donderdag koopavond van 19.00 tot 20.30 uur.
Juwelier De Slag | Selmien West 2, Ureterp/Olterterp | www.deslag.nl