Rockabillyband Highway 54 treedt 15 augustus op in Iduna.
Rockabillyband Highway 54 treedt 15 augustus op in Iduna. Foto: Ingezonden

Boppin Around 15 augustus in Drachten

DRACHTEN - Zaterdag 15 augustus kun je in Iduna terecht voor een heerlijke avond vol rockabilly en rock & roll. Op basis van de traditie van Boppin Around Drachten presenteert Iduna een alternatieve versie van Boppin Around, met de beste rock & roll en rockabilly.

Rockabillyband Highway 54 bestaat al 15 jaar. Sinds 2005 wordt er geen station overgeslagen en dendert de rockabilly-trein van danszaal naar kroeg, via internationale festivals als Rockabilly Rave in Engeland. Verbindingen met Noorwegen, Finland, Frankrijk, Duitsland, België en Spanje zorgen ervoor dat niemand de trein die Highway 54 heet, meer hoeft te missen!

Oude bakelieten platen, gevonden in een schuur, komen weer tot leven. Bluegrass, Hillbilly, Blues en andere Oldies worden gezongen en gespeeld door Bert op de gitaar, Okke op de bas en Skelte op de viool en mandoline. Ronkend, sputterend en schokkend komt de band op gang om jullie te laten genieten van the Barnfinds. Daarnaast zorgt DJ Thunder Bee voor de fijnste rockabilly-tunes!

De hele zomer vinden er wekelijks concerten plaats in Iduna. Zo komen onder anderen Elske DeWall, Rapalje en Dilana nog aan bod. Check vooraf alle concerten en data op www.iduna.nl

Poppodium Iduna te Drachten | 15 augustus 2020 | Zaal open: 20:00 uur | aanvang 20:30 uur | ticketprijs: € 8,00 |