Archieffoto van de zomermarkt in Kollum.
Archieffoto van de zomermarkt in Kollum. Foto: Ingezonden

Zomermarkt Kollum gaat door! Aanstaande vrijdag, 7 augustus

KOLLUM - Ondanks de coronacrisis wordt evenals voorgaande jaren op de laatste vrijdag van de bouwvak toch de zomermarkt in Kollum gehouden. De markt word op 7 augustus door de ondernemersvereniging HIM georganiseerd, in samenwerking met Postmarktorganisatie. Volgens de initiatiefnemers wordt het een mooie markt, met voor een ieder wat wils.

De markt heeft een
eenrichtingslooproute

Standhouders en bezoekers dienen zich echter wel te houden aan de RIVM-richtlijnen, zoals vermeld op de toegangsborden. Ook is er een eenrichtings-looproute nodig om de onderlinge afstand te kunnen garanderen. De looproute is vanaf winkel Beautyvol aan de Voorstraat naar het oude gemeentehuis aan de Voorstraat. Een gedeelte van de Brede Reed is opgenomen in de route. De markt duurt van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Voor de controle bij de toegangswegen naar de markt is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die dit werk voor een kleine vergoeding willen doen. Zij kijken er op toe dat de juiste looprichting in acht wordt genomen en wijzen bezoekers op het belang om 1,5 meter afstand te bewaren. Wie wil helpen? Aanmelden kan via het e-mailadres
info@beleefkollum.nl.

Meer informatie op www.beleefkollum.nl