Wil je meedoen aan de Zwem Challenge? Geef je op.
Wil je meedoen aan de Zwem Challenge? Geef je op. Foto: Ingezonden

Ga de uitdaging aan: Zwem Challenge

SURHUISTERVEEN - Het laatste weekend van de zomervakantie staat voor zwembad De Wettervlecke in het teken van de grote zwemuitdaging. Bij de Nationale Zwem Challenge gaat het erom wie de zwemkunst nog het best beheerst. De challenge wordt een geweldige mogelijkheid voor ieder kind om ouders of familieleden uit te dagen.

Wat moet je doen voor deze uitdaging? Er wordt door de badmeesters van zwembad Wettervlecke een parcours uitgezet dat de deelnemers kunnen afleggen. Na afloop worden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheden. Dan krijgt iedere deelnemer te horen of het zwemmen voldoende wordt beheerst of dat er nog wel een aantal lessen nodig zijn. Alle deelnemers ontvangen een diploma met op- of aanmerkingen.
Iedere zwemliefhebber heeft op deze manier de kans om vader, moeder, oom, tante, broer, zus, enzovoort uit te dagen voor dit zwemspektakel op vrijdag 14 augustus tussen 13.00 en 15.00 uur. Vooraf opgeven bij de kassa is verplicht. De deelname aan dit zwemevenement is gratis.

Deelname is gratis,
opgave verplicht

Een ieder moet ook met kleding aan zwemmen. Wat je nodig hebt is een t-shirt/overhemd met lange mouw, lange broek, schoenen, zwemkleding en handdoek. En droge kleding voor erna!