Gratis activiteiten in de bibliotheek

BUITENPOST - De bibliotheken van Bibliotheken Noord-Fryslân staan deze zomer in het teken van gratis activiteiten voor (thuisblijvende) kinderen en jongeren. Op woensdagochtend 12 en vrijdagochtend 14 augustus vinden diverse activiteiten plaats in Buitenpost en Hallum. Aanmelden verplicht, vol is vol. Het hele zomerprogramma van de bibliotheek vind je op ontdekdebieb.nl.

Je hebt vast weleens gehoord van een micro-bit. Misschien heb je ‘m wel in huis. Het is een mini-computer die reageert op knopjes, licht, beweging of temperatuur. Je kunt er leuke en interessante dingen mee doen. Bijvoorbeeld spelletjes programmeren. Heb je ‘m thuis? Neem ‘m mee naar de bibliotheek. Heb je er niet één? Geen probleem! Je kunt er één lenen in de bibliotheek in Buitenpost.
Data: 12 en 14 augustus, Bibliotheek Buitenpost, Kerkstraat 51, van 10.30 – 12.00 uur, voor kinderen van de groepen 7 en 8.

Gamen met bloxels

Maak je eigen game of karakter met bloxels. Ontwerp je eigen spel op het speelbord, scan deze met de app en gamen maar. Data: 12 en 14 augustus in bibliotheek Hallum, De Singel 7, tussen 10.30 en 12.00 uur Voor kinderen van de groepen 5, 6, 7 en 8.

Bibliotheken Buitenpost en
Hallum open voor kinderen
op 12 en 14 augustus
tussen 10.30 en 12.00 uur